Herunder har jeg samlet en række udtalelser fra klienter, som har gået hos mig:

”Jeg har været rigtig glad for samtalerne, som har virket rigtig godt, og jeg føler jeg har fået nogle redskaber til at håndtere min stress og har fået åbnet op for årsagerne til stressen. Det har også været godt at tale om, hvad jeg skal være opmærksom på i fremtiden for at kunne passe bedre på mig selv. Terapien har virkelig lettet en del i mit liv”

Kvinde, 25 år

”Louise er meget imødekommende. Hun har hjulpet mig med at tale om det, der længe har været svært at tale om. Det har været nogle meget lærerige samtaler, hvor jeg har fået talt og arbejdet med min sorg. Louise har været en enorm støtte i en svær tid og jeg kan helt sikkert anbefale Louise”
Mand, 63 år

”Jeg lider af svær angst, som jeg har døjet med i mange år. Forløbet hos Louise har åbnet nye veje for mig og givet mig nogle konkrete værkstøjer. Det har været en meget kompetent behandling”      
Mand, 36 år

”Terapien har gjort en kæmpe forskel i mit liv. Jeg synes virkelig at Louise har hjulpet mig  meget”

Kvinde, 31 år

”Jeg har igennem terapien lært mange ting om mig selv. Louise har hjulpet mig med at finde en ny måde se på tingene på, og forløbet har givet mig mere overskud i mit liv”

Kvinde, 54 år

”Fra første møde følte jeg mig tryg ved Louise. Hun har hjulpet mig meget med at mærke mine behov og grænser og med at være mere omsorgsfuld og venlig overfor mig selv”

Kvinde, 46 år

”Efter ulykken startede jeg hos Louise. Måden vi arbejdede med ulykken på har virket rigtig godt for mig. I starten var det nyt for mig at mærke kroppen på den måde, men det har på mange måder lettet og hjulpet mig igennem ulykken”

Kvinde, 41 år